+46 (0) 73 924 00 00 bokning@alpineevent.com

BETALNINGS- & RESEVILLKOR

Betalningsvillkor
Anmälningsavgift är 2000 kr för anmälningsavgift och skall betalas vid bokningstillfället/i snitt 90 Dagar före avresa. Slutbetalning sker senast 30 dagar före avresa. Extratillägg/ extrakostnader som tillkommit under vistelsen kommer att faktureras från hotellet.

Anmälningsavgift/bokning
Bokningen är endast preliminär fram tills det att Alpine Event tillhandahållit anmälningsavgiften. Vid betalning skall fakturanummer anges.

Anmälningsavgiften ligger på 2000 kr /person. Detta räknas sedan bort av det totala priset.

Observera även att om resenären har valt att Alpine Event skall boka flygresa och det blir dröjsmål med anmälningsavgiften kan flygtiderna att komma att ändras. Detta eftersom flygbiljetterna bokas via externa flygbolag.

Betalning/fakturering
Italienresa: Resenären faktureras via det italienska bolaget vid namn Montaz SRL som är ägarbolaget till hotellet. Japan/Island: Faktureras enbart via Alpine Sweden Travel AB.

Resevillkor – Följande gäller som resevillkor för Alpine Event gällande resor.

När gästen betalar anmälningsavgiften (2000 kr)godtar resenären samtliga resevillkor som tillämpas i och med resan. Slutbetalningen skall normalt vara oss tillhanda 30 dagar före avresa. Betalas anmälningsavgiften inte har Alpine Event rätt att betrakta anmälningen som ogiltig och därmed rätt till att annullera resan.Alpine Event ingår avtal med den i sällskapet som är huvudresenären (dvs den som bokar resan för sig själv och ev. medresenärer). Ändringar måste därför ske via huvudresenären. Återbetalning sker även till huvudresenären.

Bokning
Det händer att det sker fel vid ett bokningstillfälle så därför skall resenären kontrollera att alla uppgifter som står på offerten stämmer. Granskningen skall även ske omgående och påpekas direkt till Alpine Events kundsupport. Alpine Event tar emot önskemål om boende men kan aldrig garantera exakta rum. Dock tar vi det i hänsyn och försöker i största möjliga utsträckning få igenom önskemål.

Prisgaranti
Resenärer som köper via Alpine Event är garanterade en prisgaranti för resan. Så fort anmälningsavgiften är betald är det pris som står i den godkända offerten garanterad. Detta gäller dock inte nya eller höjda skatter, tullar, avgifter och tjänster som ingår i resan. Garantin är även ömsesidig, så om en valuta eller bränslekostnad stiga så kommer priset på resan inte att ändras.

 Priser
Priserna hos Alpine Event styrs främst av hög-eller lågsäsong, men även utbud och efterfrågan. Priser som står i en broschyrer eller annonser avser ett grundpris. Det gällande priset för resan anges vid bokningstillfället.

 

Avbeställa
Avbeställning måste ske genom att resenären kontaktar Alpine Event. Det skall skriftligt avbeställas. Vid avbokning återbetalas anmälningsavgiften ej. Skulle en resenär i ett resesällskap välja att avboka sin resa kan tombädds- alt. Enkelbäddstillägg att faktureras övriga i resesällskapet.

-Vid avbeställning tidigare än 30 dagar före avresa är resenären skyldig att betala anmälningsavgiften som avbokningskostnad. 
-Vid avbeställning mellan 30-14 dagar före avresa skall resenären betala 30% av resans pris, lägst anmälningsavgiften.
-Vid avbeställning 14-8 dagar före avresa skal resenären betala 50% av resans pris, lägst anmälningsavgiften.
-Vid avbeställning 8-0 dagar före avresan skall resenären betala hela resans pris.

Dyker ej upp
Skulle resenären inte infinna sig på plats och heller inte avbeställt sin resa/ej fullföljer resan skall hela resans pris betalas.

 Logi
Priset på boende är beräknat per person och vår standard på rummen. Önskas singelrum tillkommer en singel tilläggsavgift.

Bokning av flera rum: det går inte att garantera att rummen ligger bredvid varandra.

Flerbäddsrum: flerbäddsrum innebär ofta att det finns bäddsoffa. 

Turistskatt
Det tillkommer en turistskatt som varje gäst skall betala för sin vistelse. Turistskatten betalas vid utcheckning av rum.