+46 (0) 73 924 00 00 bokning@alpineevent.com

Information

Vi vill erbjuda den allra bästa äventyret för dig och ditt sällskap. Alpine event anpassar sig efter den grupp som bokar.

Boka:
Gör du smidigast vid att klicka dig vidare till vår boknings sida.
Du är självklart också välkommen till att kontakta oss via telefon eller email:
Telefon (Sverige)+46 (0) 73 924 00 00 // email: bokning@alpineevent.se

Vart håller vi hus?
Alpine Event håller främst till i Valtournenche i nordvästra Italien. Där driver vi ett litet botique hotell med inriktning på aktiviteterna som kan utföras i alperna. Därför håller vi främst till i Aostadalen samt Zermatt, vilket även innebär att skidoresorna vi annordnar håller till i systemet Valtournenche- Cervinia-Zermatt. Men önskar man åka till andra orter kan detta meddelas vid bokning, så kollar vi självfallet på det!

Offpistresa:
Är ni ett gäng som vill åka på en offpistresa är detta rätt resebyrå att gå till. Ni åker med en alp- eller bergsguide som är van vid berget och att hålla i skidgrupper. Vi har endast små grupper med mellan 6-8 åkare i varje för att alla ska få ut så mycket som möjligt med sin resan.

Nybörjare:
Är ni nybörjare på skidor hjälper vi er att boka in tid med en skidskola i Valtournenche. Läs mer här >>

Större grupp:
Är ni en större grupp som ska resa rekommenderas det att en agerar som huvudbokare och samlar information för samtliga.

Skräddarsy en resa:
Alpine Event skräddarsyr alla resor, så att de passar just dig och ditt sällskap. Vi anordnar resor allt från 1-50 personer.

Flyg:
Vi hjälper gärna till med att boka flyg. Ni reser främst till Milano, Turin eller Geneve. Vi förbehåller oss även för att flygresan kan gå till andra närliggande städer. Vi flyger från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo och även från andra städer vid efterfrågan.

Transfer:
Transfer kostar olika beroende på vilken flygplats man åker från:
Observera att priset är baser
Geneve: 1500 kr / sträcka
Milano, Malpensa (MXP):  1200 kr/sträcka
Milano, Bergamo (BGY): 1500 kr/sträcka 
Milano Linate (LIN): 1500 kr/person
Turin Caselle:  999 kr/person

Rese- och betalningsvillkor:
Läs om det här >>

Boende på våra äventyrsresor:
Eftersom vi åker till de orter som för stunden har den bästa snön så vet vi inte förrän några dagar innan exakt vart just din grupp kommer att åka. Detta gör det svårt för oss att ge exakt besked vilka hotell ni kommer att bo på. Dock så garanterar vi att boendestandarden är ren, fräsch och trivsam.

Alpine Event i övrigt

  • Samarbetar med Hotell Millefiori i Valtournenche och är därför främst inriktad på områden i italienska alperna såsom Cervinia, Courmayeur, La Thuile. (Självfallet även Zermatt)
  • Vi hjälper er att boka er drömresa
  • Vid offpistresor skall alla gäster använda sig av rätt utrustning såsom ABS-ryggsäckar, sonder, spadar, trasivers.

Utrustning & Försäkringar

Säkerheten är viktig för oss så därför måste alla som åker med på våra resor ha säkerhetsutrustning och övrig utrustning som uppfyller våra säkerhetskrav. Har du inte detta kan du hyra det av oss.

Försäkringar:

Vi  rekommenderar att du täcknar en försäkring. Tex ERVs Extrem försäkring är att rekommendera. Denna kan bokas hos ERV – mer info hittar du här>>>

Avbeställningsskydd:

Ni kan ordna ert reseskydd eller avbeställningsskydd för er resa genom tex ERV – här hittar du information