+46 (0) 73 924 00 00 bokning@alpineevent.com

KONFERENS- ELLER KICKOFFRESA I ALPERNA

En konferens- eller kickoffresa till alperna kommer att göra under för arbetsplatsen och det behöver inte alls vara så dyrt! Kombinera er konferens med snötäckta alptoppar, blå himmel och fantastiska utomhusaktiviteter. Välj allt mellan golf, bergsbestigning, vandring, spa eller härlig skidåkning. Vill ni äta god mat, uppleva hög service och stärka gruppdynamiken är en tur till alperna den perfekta konferensen.

 

Vi skräddarsyr din resa! Eftersom alla grupper inte är den andra lik får ni som större grupp en egen kontakt hos Alpine Event. Vid offert tillfället diskuterar vi budget och drömmar för att sedan bygga er resa för er. Vi anordnar allt från enklare paket med några aktiviteter till fullspäckat schema med allt från helikopterfärd, och spa-tid. Vi vill dock uppmärksamma er på att eftersom vi håller till i en mindre alpby skall man överväga transporttider som krävs för aktivitetsbyten. Därför rekommenderar vi att man avsätter en eller två dagar för konferens (beroende på vistelsens längd och målsättningar) för att kunna njuta så mycket som möjligt av de fantastiska aktiviteterna och upplevelserna alperna har att erbjuda.

 

Tex:
Julbordsresa till italienska alperna! 
 Boka det lilla extra för dig och ditt företag i vinter. Åk till alperna på en julbordsresa och kombinera nytta med nöje och bryt traditionen att gå på samma restaurang som vanligt. Ni bor på Hotel Millefiori som drivs av naturälskande svenskar, så självfallet blir det ett julbord fyllt av alla klassiker. Utöver detta får ni möjlighet till att hålla konferens på hotellet och få guidning under aktiviteterna.

 

For information och priser kontaka bokning@alpineevent.se

Var håller vi hus? 

Ni bor på Hotell Millefiori-Alpine Event Lodge som är ett botique hotell drivet av svenskar. Hotellet är beläget i de italienska alperna i den pittoreska alpbyn Valtournenche. Hotellet har egen spa-avdelning med bastu och bubbelpool, en bar med öppenspis, enorm terass. Alla rum innehar eget badrum, enkelsängar och utsikt mot bergskedjan som omger byn. Det finns konferensmöjligheter med projektor och duk, samt högtalare. Självfallet ingår en tre-rättermiddag en av dagarna.

Läs mer om hotellet här>>

Skidåkningen
Valtournenche är en av de få skidorter i Europa som är snösäker året om. Här finns det möjlighet till att åka snowboard eller skidor i december, november såsom i juli och augusti.  Skidåkning är även en perfekt aktivitet för ett företag eftersom det kan ge så mycket! Sammanhållningen stärks, man kommer ut i friska luften och kan äta gott på restaurangerna i backen. Alpine Event erbjuder även guidning i backen vilket gör att alla kan få njuta av systemet och alpernas smultronställen oavsett tidigare erfarenhet av skidåkning.

Vandring
Under vår-, sommar- och höstmånaderna är det vandringen som är absolut mest populär. Eftersom Valtournenche ligger på 1500 m.öh är vi redan på höga höjder. Det är perfekt för den som vill vandra, eftersom man snabbt kommer upp bland topparna. För de som är mindre sugna på själva vandringen finns det även många vägar och liftar att möta upp de vandringssugna. Även här ingår guide.

 

Alperna och aktivitet i övrigt
Alperna erbjuder mänger av aktiviteter och det finns något för alla att hitta på. Eftersom det ofta finns olika intressen hos företagsgrupper är det stora urvalet av aktiviteter ofta en fördel, eftersom det finns något för alla.