banner05a

Jag och mina vänner har de senaste fem åren åkt både försäsong och högsäsong och så nöjda att vi varje år är tillbaka. Det är framför allt den högklassiga personliga servicen och guidningen som gör resorna minnesvärda, samtidigt som de generösa gemensamma middagarna gör att alla känner sig välkomna till familjen! Jag ser fram emot nästa säsong!

Patric Smede

Stockholm

Professionellt men framförallt väldigt personligt! Swissevents personal (Mia och Micke) gör allt för att just du ska få ut det mesta av din alpina vistelse.
Vi ses garanterat i vinter igen!!

 

 

Linus Alm

Stockholm

Jag har åkt med Alpine Events de senaste 6 åren ca 3ggr per år och alla gånger har varit fantastiska. Oavsett väder och vind så har de alltid lyckats ordna en fantastisk upplevelse. Jag har varit nere både med ”grabbgänget” och åkt offpist, heliskiing och sovit över i hytter på berget. Jag har även varit nere med familjen och det har fungerat super. Deras inställning kring att vara lyhörda kring behov och väder har gjort att det hela har blivit mycket trevligt samt att de har haft god kännedom om området som vi åkt i, alt haft bra guider. Sist men inte minst så har både boendet och maten de bjudit på varit super!

Harald Alpsten

Stockholm

På plats har vi DPS skidor till våra gäster.

DPS Skidor

Lavin airbag, sponde, spande och transiver från Mammut finns på plats till våra gäster.

 

Mammut säkerhetsutrustning