+46 (0) 73 924 00 00 bokning@alpineevent.com

Hokkaido

Alpine Event – Once in Japan

Puder, god mat, bad i naturliga i varma källor samt skidäventyr i den vackra skogen är vad som väntar oss på Hokkaido i Japan. Hokkaido är den norra ön i Japan och tack vare kalla vindar från Sibirien och norra Kina kommer här otroliga mängder snö varje vinter. Statistiken visar att det snöar runt 15m per säsong. Inte nog med det de senaste 5 åren har man fått snö varje dag hela Januari månad. Så packa skidglasögon och feta lagg och följ med oss på puderfrossa i Japan.

Program

 • Dag 1-2: Res och transfer dagar. Vi Landar på Sapporos flygplats och tar oss därifrån till Niseko för en veckas skidåkning.
 • Dag 3-8: Skidor, powder, härliga middagar, äventyr och upplevelser i massor! När vi besöker det mytomspunna området som Hokkaido har att erbjuda – glömde vi att berätta att det var 15(!) meter snö i genomsnitt per vinter!  Vi erbjuder boende i dubbelrum på Niseko Green Leaf hotel med ski in/out läge.                                                      Hotellet erbjuder det bästa av Japansk kultur med bad i deras egna Onsen, en naturlig varm källa utomhus eller varför inte en spabehandling som är perfekt efter en dags skidåkning.
 • Dag 9-10: Res och transfer dagar. Vi reser vidare från ön Hokkaido till staden som har allt, Tokyo för att få ut det maximala av Japansk kultur.

 

Detta ingår

 • Flyg tur och retur Stockholm-Sapporo/Tokyo-Stockholm.
 • Transfer till och från flygplats
 • Transfer till och från backen
 • Boende 7 nätter i dubbelrum på Green Leaf hotel & Spa, ski in/out
 • Spamöjligheter på Gren Leaf Hotel
 • Frukost alla dagar
 • Guidning i backen
 • Grym skidåkning fyll med puder!
 • Personlig service under hela resan

 

Gruppstorlek: 6-8 personer

Pris
27.995 SEK

 

 Extratillägg- Tokyo
-Tokyo två nätter
-Guidning i Tokyo till aktiviteter
-Boende i Tokyo
-Frukost i Tokyo

Pris: 2000 kr /person

 

Niseko februari 2016.
Ännu en resa med Alpine Event och det spelar ingen roll att vi denna gång åker till Japan, Niseko, som vanligt får vi full service. Micke gör allt för att gästerna skall trivas, få tillgång till de bästa backarna för dagen och den bästa maten på kvällen.
Ingenstans är lössnön så lättillgänglig som i Niseko, med liftarna tar man sig till de flesta offpistområdena och ny lössnö kommer det nästan varje dag. 
Som variation gjordes ett besök i Rusutsu en dag, även där med spännande offpist.
En dag med skinn på skidorna och vandring upp för Mt. Yotei kan också rekommenderas. Gå några timmar och ”Earn your turns
Tack för en fantastisk resa 
Per, Ola, Kari, Mats och Lasse

Datum

16/1-26/1 2018

I år har vi bara en vecka att erbjuda- fåtal platser kvar! 

Detta ingår ej: 

-Liftkort
-Transferkostnader i Tokyo

 

Skidhyra:

Det går att hyra skidor via Alpine Event. Pris vid förfrågan. Vi har ett stort utbud främst av DPS- och andra offpist-skidor.

 

Fakta

Niseko är en stad på Japans norra ö Hokkaido, nära den vilande vulkanen Mt. Yotei. Stora skidanläggningar som Niseko Mt. Resort Grand Hirafu upptar sluttningarna av Mt. Niseko-Annupuri. De omgivande bergen är översållade med många varma källor, så kallade Onsen. Shiribetsu River är känd för sina vita forsar. Området har också flera golfbanor mot en bakgrund av snöklädda toppar. Byns läge 256/  Mt Niseko Annupuri 1308 m.ö.h / Mt Yotei  1898 m.öh

 

Fakta Hokkaido Byns läge: Kiroro 570 / Rusutsu 400 m.ö.h Högsta topp: Kiroro 1180 / Rusutsu 994 m.ö.h Liftburen fallhöjd: Kiroro 610 m / Rusutsu 594 m Längsta pist: Kiroro 4 / Rusutsu 3.5 km Antal liftar: Kiroro 9 st / Rusutsu 18 st

 

logos01b

+46 771 22 11 20 bokning@alpineevent.com | Copyright © 2015 Alpine Event & Adventure – All Rights Reserved