+46 (0) 73 924 00 00 bokning@alpineevent.com
 

VÅR, SOMMAR & HÖST 

 

I samma stund som du öppnar dina ögon på morgonen, följer blicken förväntansfullt mot himlen och bergstopparna. Efter en god frukost knyter du mina vandringskängor, slänger på ryggsäcken och du är på väg!

Många tycker att en vandringsresa är det bästa sättet se världen. Och glöm inte du kan kombinera vandringsresan med att åka skidor i Zermatt på galaciern som är öppen året runt! Eller ta en shopping/fotbolls tur till Milano.

 

Upplev ett färglatt alplandskap!
Alperna förknippas ofta med skidåkning men är lika fantastiskt under sommarsäsongen. De kända alptopparna täcks av gnistrande snö, gröna ängar och milslånga skogsområden. Aostadalen benämns under sommaren vara så nära ett paradis som man kan komma.
Urvalet av aktiviteter under sommaren är oändliga. Allt från att njuta i solen med ett glas av det lokala vinet, utforska sevärdheterna från romartiden till att uppleva utomhusaktiviteterna. Det är dock vandringen som dominerar under sommarhalvåret. Det finns alla typer av vandringsleder, längd och svårighetsgrader med ofantligt vacker utsikt över dalarna. Mountainbike, Via Ferratta och att spela golf vid Matterhorns fot är också mycket populära alternativ.

Se alla sommar aktiviter här>>>